Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и през почивните дни не позволявайте на емоцията да съсипе хармоничните отношения на работното ви място. Не сте доволни от работата на вашите колеги. Не допускайте чувствата да попречат на разума за вярното решение на проблемите. От понеделник внимавайте да не създадете ненужна дистанция между себе си и подчинените си. Ако се занимавате със семеен бизнес, в никакъв случай не се обезличавайте, живеейки в сянката на напористи роднини. Избягвайте разправиите. Разсеяността може да ви струва сериозни пропуски и грешки. Забравете прибързаността. Меркурий е все още ретрограден. Съветът ми е да не оставате на работното си място до късно. Поставете ясна и конкретна цел на работното си място и се заемете със служебните си задължения без повече отлагане. В последния ден от седмицата обсъдете договорите за бъдещо сътрудничество и разрастване на дейността си, ако развивате собствен бизнес.

ЗДРАВЕ Здравето ви зависи от психическото ви състояние. Обърнете си внимание, защото имате нужда от почивка и от умереност във всичко, за да не натоварите сърцето си, особено при хронична аритмия.

ЛЮБОВ Вечер очаквайте романтична среща и приятни интимни мигове, които напоследък ви липсват. Не забравяйте, че интимната ви половинка се нуждае от вниманието ви. Не прикривайте чувствата си.