Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Трудно овладявате емоцията в петък и в почивните дни. Наложете си спокойствие и търпение, за да стабилизирате постигнатите резултати от работата си с цената на незначителни промени. Справяте се добре със служебните си задачи. От понеделник се въздържайте от делови разговори, защото сте склонни да водите ненужни спорове, провалящи планираните сделки за следващата седмица, а и Меркурий е все още ретрограден. Променете поведението си и туширайте агресията и емоцията, които едва овладявате. Начинанията са нежелателни, особено ако са плод на внезапните ви хрумвания. Може да се наложи да отидете на важна делова вечеря. Внимавайте да не се изложите с някоя не на място казана дума, която може да срине авторитета ви. Запазете намеренията и професионалните си планове в тайна. Споделете ги в края на седмицата, след като пристъпите към тяхното осъществяване.

ЗДРАВЕ Нервното напрежение, на което сте подложени, вреди на здравето ви. Не прекалявайте с алкохола. Той не ви помага и не ви успокоява. Не решава проблемите ви, а ви хвърля в депресия. Бъдете отговорни към себе си.

ЛЮБОВ Роднините ви са решили да ви досадят с искания за финансова помощ. Предпазвайте се от конфликти в семейството заради завистта на брачната ви половинка, породена от вашите успехи и признанието, което получавате.