Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мутри от кортежа на наш големец опитаха да пратят в канавката кола на Нова телевизия, разярени, че шофьорът не им е дал път на магистралата. След това спряха колата с екипа на Нова и биха оператора, който е изпълнявал ролята и на шофьор. Ето и сресиращият разказ на журналистката Мария Милкова:

И така! Първо бях изплашена до смърт, че ще завърша в канавката на магистралата, след като две лъскави коли, с тъмни прозорци ни избутваха от пътя в продължение на минута. Оги Пенев едва удържа колата, докато ни избутваха в продължение на километър. След това изтръпнах, когато тези две коли ни заобиколиха и блокираха платното, спирайки движението на магистралата.

И любимата ми част - 6 или 7 мъже, облечение в черно, със слушалки на ушите изкочиха, разярени, от колите и ни връхлетяха. Опитаха се да счупят стъклото, изтръгнаха дръжката на вратата и накра отвориха вратите и започнаха да налагат Оги Пенев, който шофираше. крещяха му, че ги засякъл, защото видиш ли каралли със 160, а той се забавил със изпреварването и щял да ги убие! Друг ми грабна телефона, крещейки, че ги записвам.

Всичко това, повтарям, докато магистралата е блокирана и 5-6 коли стоят зад нас и гледат какво се случва. Да отбелязвам ли, че никой не слезе? Тогава започнах да им обяснявам, че сме журналисти и, че това ще се разчуе... някак изкочих от колата и отидох при този, който удряше Оги... повторих му това изречение. В този момент се усетиха, че наистина явно трябва да се разкарат. Така и стана... с телефона ми!
Сега съм бясна! И питам... в коя държава едни биячи на заплата ще се саморазправят безнаказано на пътя? Ако не бяхме от Нова телевизия, а хора, нямащи нищо общо с медиите - какво щеше да стане? Щяхме да сме пребити! Както се случи на двама души на Околовръстното в София. Искам тези хора да ги видя в затвора! Или поне да бъдат съдени.