Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Въпреки че Меркурий е вече ретрограден, в началото на седмицата изявете най-доброто от себе си. Обмисляйте добре начинанията и не бързайте да пристъпвате към тяхното осъществяване. От понеделник ще осъзнаете, че неприятели се опитват с клевети да попречат на хармонията в отношенията ви на работното място, но вредят и на личните ви отношения. Прибързаността ви вреди. Вашата сдържаност и тактично отношение към колегите и началниците ви ви помагат да съхраните добрия тон. Очаквайте новина за финансови постъпления. Не проявявайте незаслужена амбиция. Не забравяйте, че нервното напрежение блокира активността ви и е пречка пред осъществяването на плановете ви за деня. Бъдете внимателни в общуването с деловите си партньори. В края на седмицата бъдете упорити и изисквайте подкрепа, ако идеите ви са доказано доходни. Анализирайте постигнатото и отстранете вашите грешки.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква да си почивате. Пазете се от простудни заболявания или обостряне на хронични болки. За неумението ви да се храните правилно няма защо да ви напомням, сами си го знаете.

ЛЮБОВ Предприемете промени в отношенията с хората от роднинското си обкръжение. Не е във ваша полза да сте в конфликт с тях. Направете крачката към сближаване с интимната си половинка, ако сте се изпокарали.