Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Да, чухме се с Бойко Борисов. И с Корнелия Нинова. Поздравих ги за представянето. Срещи обаче още не сме си уговаряли. Дали ще има кабинет и какъв ще бъде той, зависи от това каква програма за управление може да бъде съставена. Това още не може да се каже.

Това заяви пред Нова телевизия един от лидерите на Обединени патриоти Валери Симеонов. Той ще приеме покана за разговор и с „Воля“ на Веселин Марешки.

„Отговор с кого ще се коалираме днес няма да получите. Нито днес, нито в близките дни. Това е дълъг процес“, отговори той на въпрос дали може да има двупартийна коалиция между патриотите и ГЕРБ, която според изборните резултати към момента е достатъчна за съставяне на кабинет. И добави- възможна е обща програма и с ГЕРБ и с БСП.

По повод излъчените кадри от последния ден преди изборите на конфликти с възрастни хора, идващи от Турция с автобуси, Симеонов каза, че не може да пресметне това повлияло ли е на вота, избегна отговор на въпроса дали се срамува от отношението си към баби и дядовци, но даде да се разбере, че конфронтацията е била неизбежна.