Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на седмицата сте склонни към конфликти и проява на инат по отношение на предложения за промени в начина ви на работа. Помислете за нови възможности за интелектуално развитие. Допълнителните знания ви проправят пътя към нов професионален връх. От понеделник инвестициите са успешни, ако се предпазвате от разправии, за които вие сте причина. Емоцията, бликаща неизвестно защо от вас, ще ви попречи да приемете критиката, която ви отправят. Обмисляйте думите си. Ако се изпокарате с колегите си, трудно ще възстановите поносими отношения. Ако сте зад волана, не се изкушавайте от високата скорост, повлияни от желанието си да се докажете пред себе си. Анализирайте постигнатите резултати на работното място. В края на седмицата очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят да предприемете начинания.

ЗДРАВЕ Съхранете спокойствието и здравето си. Предпазвайте се от простуди и инфекциозни заболявания. Проблеми с гърлото, ангини и възпалени сливици, както и с щитовидната жлеза също не са изключени.

ЛЮБОВ Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. Несемейните да очакват предложение за брак. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.