Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Избягвайте срещи с много хора и не се впускайте в спор с никого, за да не си навредите заради нечия агресия през първите дни на седмицата. На работното си място сте задължени да се заемете с поставените задачи с цялата си отговорност и търпение. От понеделник работата ви доставя удоволствие. Ще се справите и със задачите си, които дни наред ви се струваха непосилни, и ще сте доволни от постигнатото. Бъдете тактични и изслушвайте мнението на колегите си, вместо да сте заядливи и да си разваляте настроението. Не разчитайте само на късмета си, а се задълбочете в служебните си отговорности. Въпреки че късметът ви изневерява, ако сте достатъчно прозорливи, може да извлечете максимална полза на работното място. Бизнесмените и хората, които се занимават с предприемаческа дейност, жънат успехи, на които не са се надявали. Не бива да пропускат новите възможности през последния ден от седмицата.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. От вас зависи да сте в отлична форма, да си хапвате от вкусните ястия, които сте приготвили или сте се подготвили за гости без притеснение, че са вредни за стомаха ви.

ЛЮБОВ Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви, ако не се овладеете. Ядосани сте от поведението на близките си, които отказват да ви разберат. Неподходяща покупка е причина за проблема.