Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Не се съгласявайте в петък и почивните дни да обсъждате договори за инвестиции с неясни клаузи за правата и задълженията ви. Неочаквани обрати заради доверяване на неподходящи партньори ще провалят плановете ви. По-добре не взимайте важни решения. От понеделник се заемете с изготвянето на спешен проект. Не допускайте влияние отстрани, което може да ви отклони от пътя ви и да ви провали. Взимайте сами важните житейски решения. Не забравяйте да благодарите на колегите си за получената подкрепа. Промените, които предприемате, са във ваша полза. Деловите разговори са успешни. Търсете активно допълнителна, добре платена работа, която не пречи на служебните ви задължения, а само ще ги допълва. Съхранете спокойствието си, ако се окаже, че сте сгрешили и ви критикуват. Случва се. Не сте изключение. Поправете грешката си. Финансирането на нови проекти не е желателно в края на седмицата.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, ако не се преуморявате. За съжаление това предупреждение никога не спазвате, а и сте уговорили обеди и вечери с делови партньори, с обилно хапване и пиене. Сърдете се на себе си.

ЛЮБОВ Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Пътуване до близък ресторант е начин да се освободите от напрежението.