Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Публиката предпочете историята на измамени длъжници пред драматичния разказ на бившия ни посланик в САЩ

Шефове, репортери и дори шофьори в Нова телевизия са в шок от новината, че ексклузивното интервю с Елена Поптодорова се оказа губещо в непримиримата битка за телевизионен рейтинг.

В неделя вечерта частната телевизия в рубриката си "Темата на Нова" пуска изповедта на бившия ни посланик в САЩ, която за първи път разказва за случая с кутийката с крем, която взима от фришоп на летището във Варшава, но забравя да го плати. Поптодорова е изключително емоционална, разказва и за най-тежките моменти в живота си. След това нейната изповед е подхваната от сайтове, вестници и радиа. Очаква се целокупният български народ да се е закотвил пред екраните, за да изгледа интервюто с Поптодорова.

Да, ама не. Според пийпълметричната компания "Нилсен" точно в този момент повече зрители са предпочели да гледат конкуренцията в лицето на бТВ. Там предлагат на публиката разследване за хора, които изведнъж се превръщат в длъжници на напълно непознати хора. В престъпната схема участват адвокати и съдии изпълнители. Разследването е качествено, историите също са драматични. И ето че за изненада на всички те успяват да изместят по зрителски интерес интервюто с Елена Поптодорова, чийто случай получи и международен отзвук.