Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН: Агресия

РАБОТА От началото на седмицата сте агресивни и нападателни заради нежеланието на ваш колега да ви подкрепи, за да спечелите мечтаната нова обществена позиция. Ако сте достатъчно подготвени, нямате причина за съмненията ви във вашия успех, който ще си извоювате и без странична помощ. От понеделник зависи от вас дали ще блеснете с възможности и речовитост, защото ви предстои публична изява. Ще се справите блестящо по всички тези и ще отговорите на зададените въпроси. Вашите колеги, впечатлени от изявата ви, ще споделят с вас идеи, които след време може да бъдат осъществени и да прераснат в сериозни делови проекти. Добре ги обмислете и вземете без бавене решение дали да се включите. Професионалните ви отношения са отлични. Бъдете предпазливи, за да не сгрешите в преценките си. Подпишете важно споразумение. Пътуване ще ви донесе успех и признание, а и ще ви даде възможност за нови запознанства.

ЗДРАВЕ Здравословното ви състояние е отлично. Нова диета или програма от физически упражнения започват да доказват своята ефективност. Избягвайте преумората и изтощителните диети, които ви вредят.

ЛЮБОВ Подвластни сте на чувствата си, но все още не сте достатъчно добре подготвени да ги споделите. Този факт е причина за нервността на вашата половинка. Вечер не пропускайте интимните мигове.

Коментара ()

Вашият коментар