Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Нетипично за вас, в началото на седмицата всички изпълняват желанията ви, защото непрекъснато мърморите недоволно и им досаждате. Заслужили сте си пълно неразбирателство с хората от обкръжението си. От понеделник разговорите на работното ви място може да доведат до развитие на плановете ви във ваша полза, ако не налагате мнението си, не спорите без причина и не упреквате колегите си, че не ви подкрепят. Подготвяте ново делово начинание и сякаш сте заети само с него. Ще се ядосате, ако се налага да промените плановете си, въпреки че е във ваша полза. Въпреки че финансовите постъпления ще ви позволят да осъществите инвестиции, ви съветвам да не разчитате на късмета си. Пазете се от измами. В края на седмицата жънете материални успехи със задачи, които трябва да завършите. Работата ви спори. Не се колебайте да потърсите подкрепа на влиятелни познати.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, ако не се поддавате на емоцията. Не си внушавайте болести, не допускайте неразположение заради преумора. Избягвайте кашлящите и хремави хора, за да не се окажете с вирус въпреки настъпващата пролет.

ЛЮБОВ Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате, след като ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими, но този факт не ви дава право да изневерявате, защото раздялата с половинката ви е гарантирана.