Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА През първите три дни от седмицата се справяте отлично на вашето работно място, въпреки че няма да липсва напрежение заради неотложни задължения. Бъдете внимателни в общуването, защото сте склонни да се доверявате на всяка казана дума. В понеделник и дните до края на седмицата бъдете внимателни и не уговаряйте срещи с непознати хора, които искат да са ваши делови партньори. Бъдете отговорни, за да не се провалите заради пропуски и неправилно разбрани задачи. Проявете разум и добре обмисляйте действията си, за да не се разминете с професионалния си късмет. Време е да обмислите плановете си до края на този месец и набележете целите си за следващия. Не си губете времето с безсмислени разговори с колеги или приятели. Емоцията ви пречи да разсъждавате трезво.

Бъдете предпазливи с обещанията, ако са свързани с финансови отношения.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не преяждайте, не прекалявайте с алкохола и ще успеете да съхраните добрата си форма. Ако сте пушачи, през тази седмица намалете цигарите, за да избегнете дихателни проблеми.

ЛЮБОВ Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят. Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия.