Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАК: Активност

РАБОТА Грозят ви сериозни проблеми в отношенията с деловите ви партньори, водещи до разправии в петък и почивните дни. Некоректното им отношение заради успехите ви е причината за възможна проява на грубост от ваша страна. От понеделник на вашето работно място се изявявате в своята върхова форма за изненада на всички. Завършете служебните си задачи в рамките на поставения срок, подгответе и предайте доклада си. Планираните срещи ще ви изненадат с възможността да сключите договор за съдружие. За съжаление бързо ще сте разочаровани от факта, че се опитват да ви използват и да се облагодетелстват с вашите пари. В края на седмицата вървите устремно към върха, а и ще се изкачите на поредното ново стъпало. Отплатете се с благодарност и помощ на хората, които са ви помогнали в трудни моменти. Парично възнаграждение е отлична оценка на отдавна положен от вас труд.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си. От една страна, сте стабилни, а от друга - сте обзети от съмнения дали не страдате от нещо прикрито от очите на лекарите. Не си внушавайте страхове в своя вреда.

ЛЮБОВ При възможност не пропускайте среща със стари приятели. Откажете се от уговаряне на романтична среща, за да съчетаете двете, защото е възможна проява на ревност. Ако сте семейни, вечер бъдете с близките си.

Коментара ()

Вашият коментар