Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЛЪВ: Недоволство

РАБОТА В петък и почивните дни се отърсете от притесненията, които блокират работата ви. Справяте се със задачите си, въпреки че не сте в най-добрата си форма, а този факт ще ви зареди със самочувствие. От понеделник успехът е с вас, ако не показвате непрекъснатото си недоволство. Не позволявайте на вашите колеги да се радват на факта, че сте обидени заради критика, която са ви отправили, въпреки че градивна и ви е полезна, но защо ли да не проявите ината си! Трудностите са породени от желанието ви за промени, без да сте се подготвили за тях. Спорите с колегите си заради нежелание да проявите разбиране към мнението и предложенията им, но...единствено и само във ваша вреда. Пътуване ще ви ободри и ще ви донесе успех. Завършете служебните си задачи в определения срок.

ЗДРАВЕ Здравето ви е привидно стабилно, но изисква грижи, особено ако страдате от хронични проблеми със сърцето, кръста и диафрагмата и сте си наумили на всяка цена да започнете ремонти, водещи до преумора.

ЛЮБОВ Вечер ще се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканите за гостуване. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си.

Коментара ()

Вашият коментар