Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ДЕВА: Финансови загуби

РАБОТА Предпазвайте се от финансови загуби през първите дни на седмицата, породени от необмислени инвестиции, които не са били планирани, но вие сте решили да ги осъществите предишните дни. От понеделник инатливо си вредите сами заради нежеланието да осъществите планирана среща, която е причината за огромно напрежение. Съберете сили и отидете на разговорите, за да не навредите на авторитета си. Постарайте се да сте оптимисти, за да създадете добро настроение. Предприемете полезни за вас промени и ги превърнете в основа за бъдещите си професионални успехи. На работното си място блеснете със знания и впечатлете новите си колеги, дошли да се запознаят с работата ви точно в този ден, когато никак не ви се работи. Не прекалявайте с проявите на егоцентризъм. Възползвайте се от факта, че работата ви в последния ден на седмицата спори, и завършете изостаналите задачи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е привидно стабилно, но изисква грижи и отговорното ви отношение. Добре ще ви се отрази изчистването на организма ви с билков чай и плодове, ако сте прекалили с тлъстото месо.

ЛЮБОВ Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните, които търсят своята половинка. Не са изключени проблеми в личния живот. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо.

Коментара ()

Вашият коментар