Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Остри нападки и гореща защита на Йончева във ФБ. Потребителка иска разчет колко й е струвала една командировка на журналистката

Скандалът между лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и журналистката Елена Йончева, която се кандидатира за депутат от БСП в Хасково, е една от най-обсъжданите теми от последните дни. Борисов заяви, че за репортажите и филмите на Йончева са били дадени крупни суми от държавата, а часове по-късно журналистката се закани да го съди за клевета.

Спорът между двамата възпламени и социалната мрежа ФБ като раздели потребителите на два лагера - остри критици срещу защитници на Йончева. На стената в нейната лична страница в социалната мрежа под пост от 11 февруари, с който журналистката обявява кандидатурата си за депутат, преди 23 часа започват да се редят нападки към нея, които привличат вниманието и на нейните горещите защитници. 

Ето и коментарите: 

Mariya Pavlova Йончева, искам точен и подробен разчет точно колко ми е струвала - на мен и останалите данъкоплатци една ваша командировка. Очевидно е бил според някакво съглашение тайна размерът на тези разходи плащани с години от бюджета. В момента излизат откъслечни данни за милиони платени държавни средства, и това на фона на умиращи поради недофинансирана система деца, за които обществото събираме средства. Ако наистина сте си позволила да похарчите средства в подобни мащаби на фона на нищетата в държавата, не само е въпрос на елементарен морал, а абсолютно задължително да се оттеглите от мераците си в политиката, но и да върнете всички тези безобразно оплячкосани суми! Искам отчет - командировка по командировка! Незабавен!

Арктур Н.Ера Павлова, я по-кротко! Първо искайте незабавен отчет от Бойко, как и колко държавни пари бяха влети в "Цветелинбанк”, защо банката е събирала от гражданите нереално високи комисионни при плащане на различни държавни такси с години наред и как неговата жена Цветелина Бориславова натрупва капиталите за CSFI .

Mariya Pavlova Трол, ще нареждаш по-кротко в партийната си централа! Щом сме отворили кутията на Пандора най - сетне, ще стигнем докрая какви държавни средства се източват през държавните медии към любовниците на червените олигарси през разни проектчета прикриващи задграничните им воаяжи за сметка на данъкоплатеца. Като сме започнали темата - искам в табличен вид съпоставка за разходите по всеки журналист по години - да направим съпоставка в чие управление има парадоксални разлики във финансирането на отделните журналисти. Йончева, чакам!

Арктур Н.Ера Говорите наизуст и ставате смешна особено с истерично- ултимативния си тон. Информирайте се, преди да врякате по чуждите стени.

Mariya Pavlova Трол, казах нарежданията - на Посрано. Йончева, чакам!

Roumi Mihneva Mariya Pavlova Голяма глупачка, госпожа, да ме прощавате, голяма. От такива идиоти сме на този хал.

Mariya Pavlova Михнева, приемам самооценката, която сте си направила. Съгласна съм, че от спящи руски клетки като вас, които сте окупирали държавата ни сме на този хал. Спешно е нужно да ви изритаме към първи кален руски коловоз.

Даниела Кирова Кога напускате политиката? Или е било само закана!

Даниела Кирова това сте безсрамници бе!! Пфуууу, как па нещо нормално няма в партията ви

Коментара ()

Вашият коментар