Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"168 часа" потърси два пъти Василка Николова, директорката на частно училище "Езиков свят", където е учел Йоан. При първия опит охраната бе категорична, че в сградата вече не се помещава същото училище.

"Изнесоха всички мебели преди 2 месеца и вече не са тук. Не знам на кой адрес са се преместили и къде се провеждат занятията в момента. Не съм запознат изобщо и не съм разпитвал. Всички идват да ме разпитват. Стига сте се ровили, няма смисъл от това", каза мъжът.

На въпрос защо връщат всички медии и не ги допускат в училището охранителят отговори: "Така ми е казано да правя, това ми е работата."
Адресът на училището
всъщност не е сменен

При втория опит учителките отказаха да правят коментари по темата.
"Директорката е в болничен. Категорично не сме познали Йоан от видеото, което бе показано по медиите. Кадрите бяха изключително лоши. Директорката не е прикривала никого", бяха лаконични учителките. Учениците също избягват разговора
с непознаги лица. На телефоните за връзка с администрацията не отговаря никой.

"Ще съдя всички медии, които петнят както моето име, така и това на училището", написа в официално изявление директорката на "Езиков свят", след като стана ясно, че Йоан Матев е убиецът.