Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Близки на семейството разказаха, че след задържането и разпитите братът на Йоан Матев Марсел не излизал от вкъщи и не се срещал с никого.

Момчето било стресирано и не можело да спи по цяла нощ. От 24 февруари никой от приятелите му не се е чувал с него.

"Това, което стана, го съсипа напълно. Не говори и не се чува по телефона с никого. Общува само с родителите си и дори не излиза от вкъщи, а по принцип е бохем човек - обясни негов близък познат, пожелал анонимност. - Обича постоянно да е нанякъде. 

От 24 февруари никой от приятелите му не се е чувал с него.
"Това, което стана, го съсипа напълно. Не говори и не се чува по телефона с никого. Общува само с родителите си и дори не излиза от вкъщи, а по принцип е бохем човек - обясни негов близък познат, пожелал анонимност. - Обича постоянно да е нанякъде. Преди случилото се не се задържаше у тях изобщо. Целият му ден минаваше в тренировки на корта и във фитнеса. Беше и купонджия. В студентски град можеше да го видиш редовно, там му беше хвърлен пъпа. Всеки ден идваше до тук, не е бил на общежитие, имаше си кола и пътуваше с нея. 

Заедно с него преди година и половина двамата били наети от столичната дискотека "Версай" като организатори на събития. Тяхната задача била да канят певиците и да организират тематични според празниците партита. След скандал обаче дискотеката затваря и от тогава Марсел не работел никъде.

Във фейсбука на момчето все още се виждат снимки на рекламни плакати, в които той приканва своите познати да посетят дискотеката. За това, което вършел тогава Марсел взимал символичната сума и не разчитал на тези пари, за да се издържа, по-скоро го правел за удоволствие.

Както Йоан, така и Марсел тренирал тенис на корт от ранна детска възраст в тенис клуба "Академик София". Момчетата участвали в различни турнири. По-добрия от двамата бил Марсел. През 2009 година той и неговият съотборник Даниел Костов печелят първо място на държавния турнир по тенис на корт за деца до 12-годишна възраст, проведен в Плевен. 

Още за живота на Марсел Матев четете в печатното издание на "168 часа".