Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БЪДЕЩЕ: Валентин Димитров-младши ще изкарва прехраната си като манекен.
БЪДЕЩЕ: Валентин Димитров-младши ще изкарва прехраната си като манекен.

СИНЪТ на Вальо Топлото - Валентин, опитал да пробие като манекен в Италия, разкриха за "168 часа" негови състуденти.
Наследникът, който носи името на баща си, платил на професионален фотограф, за да му направи стилизирана модна фотосесия.
Заедно със снимките Вальо-младши отишъл в голяма модна агенция, за да си предложи услугите.
"Беше сигурен, че ще пробие на модния подиум.


Много се вълнуваше


от новото си амплоа. Нещата му не потръгнаха. Явно никой не се заинтересува от неговите снимки. Не сме го разпитвали какво точно е станало, но той изведнъж спря да разказва как ще стане голям манекен", разказват нашенци, които учат заедно с Валентин Димитров-младши в Италия.
"168 часа" се опита да се свърже с Вальо, за да разкаже самият той с какво се занимава в момента и къде смята да продължи своето развитие, след като завърши. Отговорът му беше повече от категоричен.
"Заради измислените медии баща ми е в тая ситуация. Въобще не ме занимавайте повече нито мен, нито семейството ми", категоричен беше синът на бившия шеф на "Топлофикация", който вече има една осъдителна присъда заради злоупотребите в държавното дружество.
Синът на Топлото неведнъж е коментирал пред своите състуденти, че баща му е невинен и всичките му проблеми са


дело на куп завистници


които искали да го свалят от шефския пост в "Топлофикация". Младият Валентин от няколко години учи в престижния частен университет "Букони". Там софиянецът е записал икономика и мениджмънт. Учебното заведение е известно още като "българския университет". В него над лекциите се потят не един или двама наследници на заможни българи. Валентин Димитров-младши плаща по около 9000 евро на година за обучението си, въпреки че баща му няколко пъти обявяваше на всеослушание, че


едва свързва двата края


"Вальо разчита на майка си Мария Пигулева. Тя го държи доста изкъсо. Често му звъни в общежитието, за да попита дали всичко му е наред. През лятото той є помага в туристическата агенция, която върти съвсем сама", твърди пред "168 часа" един от малкото приятели на Вальо в частния университет. Той останал доста изненадан, когато синът на Топлото го уведомил, че ще става манекен.
"Постоянно му идват подобни шантави идеи. Нищо чудно някоя да се окаже по-сполучлива и той да пробие в живота. Останалите българи в университета не излизат с Вальо. Малко е саможив, а и си има самочувствие, което явно дразни останалите. Често можете да го видите да се шляе по улиците около учебното заведение по къси гащи и бял потник. Смята се за красавец и обича да сваля жени", допълва един от малкото по-близки приятели на Валентин в колежа "Букони".
Според състудентите му Валентин влагал доста енергия в ученето и успявал да поддържа доста висок успех. Той е луд фен на футбола и вече е посетил няколко големи дербита в Милано. Преди няколко години медиите писаха, че Димитров не можел дори две яйца да си изпържи и
предлагал пари
на своите съквартиранти в студентското общежитие да му готвят.
"Това са пълни глупости. Тогава Вальо много се ядоса на измислиците. Свикнал е сам да се справя с живота. Не е карал никой да му готви, макар че самият аз не съм го виждал с черпак в ръка", смее се българин от общежитието на Валентин Димитров-младши.

Пълно копие на баща си


Вальо е пълно копие на баща си Димитров-старши, твърдят най-близките му хора в Италия. Приликата с бившия шеф на "Топлофикация" наистина е поразителна. Синът е със същия ръст, същата физика, а ходи и със сходна на баща си прическа. Младокът отделя доста време за упражнения във фитнеса. Когато има време и възможност, не пропуска да порита с приятели на някои от перфектните терени в Милано.

Валентин Димитров
Валентин Димитров