Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Българските политически ОСКАРИ никой не ги раздаде, а пък не е като да не заслужават.
Започваме с НАЙ-ДОБРА ПОДДЪРЖАЩА ЖЕНСКА РОЛЯ:
Корупция Нинова го поддържа на всеки, който ѝ даде пари. Не се чувсттва част от модела #КОЙ, въпреки че е гласувала със собствените си кунки за него да стане председател на ДАНС.
СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ: хем се строят магистралИ, хем има само една цяла; стотици санирани блокове на тройно по-висока цена; уж проведени реформи, а пък никакъв резултат - наградата отива при ГЕРБ.
НАЙ-ДОБЪР СЦЕНАРИЙ: всички сценарии на Държавна сигурност са за ОСКАР, но трудно някой може да бие този с избирането на ГенеРадев за президент и умишлената загуба на Цецка Цачева.
НАЙ-ДОБРА ЖЕНСКА РОЛЯ: столетната партия БСП играе за пореден път роля на девствена девойка, която носи промяна, сякаш никога не е участвала в порнопродукции с много коалиционни партньори.
НАЙ-ДОБРА АНИМАЦИЯ: непрестанно изскачащите анимационни герои в редиците на РБ, кото приличат на ало-измамници, печелят без съмнение тая награда.
МИНЬОН НА АКАДЕМИЯТА: това е изключителна награда, която се връчва на Сашко Симов - малко човече, любимец на червените бабички, вечно търсещ своя господар, на когото да служи вярно.В лицето на ДС марионетката Сашко върши тази работа цял живот, маскирайки се като журналист.
НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР: Румен Гечев се преобразява неузнаваемо от министър на икономиката в правителството на Жан Виденов в депутат от БСП, който уж разбира от икономика. Органичността му съчетава минало на ченге от ДС, фалирало банките и стопило спестяванията намилиони българи.
ОСКАР ЗА ЦЯЛОСТНО ТВОРЧЕСТВО: Ахмед Доган

* Коментарът е от фейсбук