Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бойко Борисов Снимка: Антоанета Маскръчка
Бойко Борисов Снимка: Антоанета Маскръчка

Негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение. Затова искам всички да ми простят за неволните грешки", това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на VIII-и Зимен университет на ГЕРБ, който се провежда в момента в Благоевград.

"Царе на манипулацията са тези от сто тридесет и колко годишната партия БСП", заяви лидерът на ГЕРБ.

"Тази партия е минала през всякакви етапи - от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи", допълни Борисов.

"Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", коментира още Бойко Борисов.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място. Но това е тяхна вола, ние не сме против любовта", пошегува се Борисов по адрес на лидерката на БСП Нинова.

"От БСП са толкова гузни, че преди години си направиха закон, който защитава крадците. Но смятайте, колко са силни в медиите, щом дори не стана ясно за това. А помислете сега, ако ние бяхме направили такова нещо преди да си тръгнем от власт", попита лидерът на ГЕРБ.

"Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да мра за държавата - доказвал съм го многократно. Но думата "патриот" вече е иззета. Същата съдба има и думата "реформатор", затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим", добави Борисов.

"Не искам да ви казвам какво правят контрабандистите в момента! Каквото и където може се продава без фактури. Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента", поясни Борисов.

НА ЖИВО ГЛЕДАЙТЕ ТУК