Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Докато всички се чудят какво се случва с Цветелина Стоянова и как протича възстановяването й, тя не спира да споделя снимки от Дубай. Оказва се, че това е предпочитана от нея дестинация, където прекарва свободното си време. Именно оттам тя се снабдява с материали за новата си страст - ръчната изработка на бижута. Продукцията се предлага в столичен бутик, но заради големия интерес количествата са изчерпват мигновено, научи "168 часа".

Плануваната рехабилитация на гимнастичката в Германия е продължила само две седмици. Времето преди и след нея Цвети прекарва в компанията на приятелки по плажовете и забележителностите на Абу Даби. Оказва се, че тя само си почива там, а не се лекува, каквато бе първоначалната информация.

Сумата за възстановяването на гимнастичката след тежкото падане бе осигурена от фондация "Български спорт", БФХГ и тогавашния министър на младежта и спорта Красен Кралев.

Грацията от ансамбъла по художествена гимнастика направи първата си екскурзия до Дубай малко преди Нова година. Оттам тя редовно споделяше екзотични снимки в социалните мрежи, показвайки, че е започнала напълно нов живот.

След завръщането й от ваканцията се появиха спекулации, че Цвети се е разделила с дългогодишния си приятел Александър Любенов, който бе неотлъчно до нея след инцидента. Тези твърдения бяха категорично опровергани, когато двамата споделиха общи снимки, показващи любовта помежду им.

В средата на януари 2017 година световната шампионка замина за Германия, където проведе първия курс от рехабилитацията си.

Терапията там продължила повече от седмица, придружена с интензивни физически упражнения и натоварвания. За това стана ясно от снимковия материал, който Стоянова показваше чрез профила си в Instagram.

Веднага след завръщането си на родна земя красавицата обяви, че е започнала ново начинание. Свързано е с ръчната изработка на бижута и продажбата им в столичен бутик. След проверка на "168 часа" се оказа, че са изчерпани и няма
нито едно в наличност непосредствено след като Цвети е обявила адреса, на който може да бъдат намерени плодовете на артистичната й страст.

Докато бе в България между 1 и 5 февруари, Стоянова отпразнува четвъртата годишнина от началото на връзката си с Александър. Те посетиха и столична дискотека, от която Цвети правеше директни видеовключвания. На клиповете може да се види как красивата гимнастичка се забавлява, като пее и танцува със заобикалящата я компания.

Къде и в компанията на кого е Цвети в момента, четете в печатното издание на "168 часа".