Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Българинът ще се справи с промените, но много нации ще се разпаднат. Следващите преломни години са 2035-а и 2045-а.

"Всички, които останат живи до 2015 г., нека да почакат поне още 5-6 г. за по-добри времена". Това прогнозира през 1998 г. Трифон Силяновски, автор на философска литература, композитор на симфонични, хорови и камерно-сцеинчни творби. Но освен това той има дарба да предрича бъдещето. Макар че рядко се съгласява да говори пред публика за това. През 1998 г. дава интервю за в. "Пари".

В него предрича, че за България и за човечеството ще има няколко важни години.

За нашата страна от особено значение ще е 2007 г. (когато влязохме в ЕС). За света пък - 2015 г., когато ИДИЛ засили позициите си и в резултат на това към Европа тръгна огромна вълна бежанци от Близкия Изток и Северна Африка.

Следващите преломни години според Силяновски ще са 2035 и 2045 г.

"Невероятно адаптивен, българинът ще се справи с промените отвън и отвътре, които ще връхлетят върху България - разказва Трифон Силяновски пред в. "Пари". - Този къс от Балканите, заел кръстопътно място, ще успее да оцелее, докато свръхсили и нации направо ще се разпаднат. Масоните и евреите ще преразпределят света и тяхната власт ще трае до внезапната поява и пълно тържество на азиатците."