Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мел Гибсън  Снимка : Инстаграм
Мел Гибсън Снимка : Инстаграм

Холивудската звезда Мел Гибсън пусна на пазара имението си в Лос Анджелис. Той купи къщата преди осем години с намерението да живее там с вече бившата си приятелка Оксана Григориева. Имотът в квартал „Шърмън Оукс“ се продава за сумата от 2,4 млн. долара и включва четири спални, три бани и половина, както и библиотека, информира БГНЕС.

Актьорът живееше в имението заедно с Григориева и тяхната седемгодишна дъщеря Лучия, но след раздялата им през 2010 г. се договори с бившата си приятелка тя да остане там, докато детето не навърши 18 години. Миналият месец обаче Гибсън направи нова сделка с Григориева, според която тя ще получава допълнителни 10 000 долара към издръжката си от 20 000 долара месечно в замяна на това да се изнесе от имота.

Промяната идва навреме, тъй като миналият месец Гибсън стана баща за девети път. Приятелката му Розалин Рос роди момче – Ларс. Той е най-малкият син на актьора, който освен него и Лучия им още седем деца – Хана на 36, Кристиян на 34, Едуард на 34, Уилям на 31, Луис на 28, Майло на 26 и Томас на 17 от бившата си съпруга Робин Мур.