Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В началото на седмицата в пряката ви професионална дейност се предпазвайте от грешки, породени от доверяване на непроверена информация. Искате да блеснете, но не бива да е с цената на финансови загуби. От понеделник работете задълбочено, защото сте прекалено емоционални и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Денят ще ви се стори скучен. Избягвайте срещите с нови делови партньори и разговорите с непознати хора. Нямате желание да се заемете с начинанията, които обмисляхте. Не бива да пропускате служебно или лично пътуване заради ината си и нежеланието да се примирите, че няма да сте зад волана. Ако го пропуснете, ще съжалявате. Обсъдете с вашите колеги и началници нововъведенията на вашето работно място. Всичко, което предприемате, трябва да е разумно. В края на седмицата подхождайте реалистично към действителността около вас, за да си спестите провалите само защото сте емоционални и склонни да гледате през розови очила.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Въздържайте се от всичко, което може да навреди на организма ви. Седмицата позволява обостряне на хронични заболявания. Избягвайте алкохолните напитки.

ЛЮБОВ Не разчитайте на нови любовни победи, защото запознанствата са разочароващи. Опитайте се да изясните отношенията с интимната си половинка.