Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Първите дни на седмицата не позволяват да се опитвате да свършите няколко неща едновременно. Предстоят ви наситени с емоции дни. Ще получите признанието и на колегите си, и на ръководството заради помощта, която сте им оказали. От понеделник на всяка цена намерете време за преоценка на изминалите дни и на вашите успехи и провали. Избегнете появата на препятствия заради участие в рисковани инвестиции. Трудностите ще ви предпазят от грешки. Възможно е да сгрешите с преценката си за хората. Жънете материални успехи със задача, която сте решили да завършите преди края на седмицата и ще успеете. Бъдете внимателни към запознанствата, без значение дали са делови или лични. Пазете се от недообмислени или импулсивни решения, за да избегнете грешки. В края на седмицата не сте готови да простите и затова конфликтите с ръководството и колегите ви са реална опасност, която може да ви навреди.

ЗДРАВЕ Не преяждайте и не прекалявайте със спиртните напитки. Съществува опасност от хранителни отравяния. Здравето ви е нестабилно. При възрастните представители на знака ще се обострят хронични заболявания.

ЛЮБОВ Не вземайте прибързани решения и не се занимавайте с битови проблеми. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени.