Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Началото на тази седмица е изморително и напрегнато, но е благоприятно за начинания и преместване на нова работа. Обсъдете намеренията си с компетентни юристи и преценете дали постъпвате правилно. От понеделник не очаквайте подарени успехи. Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо. Застрашени сте от възможността да пропилеете целия ден. Задълбочете се в главната си задача и превърнете замисленото в реалност. Обединете промяната с разумните си действия. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си, за да не се провалите. Възможни са загуби. Бъдете пестеливи, защото скоро не се очакват приходи. Отложете начинанията, за да си спестите ядовете. Стабилизирайте постигнатото и не се надявайте на помощ. Не проявявайте агресия и не показвайте раздразнение без причина.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Заредени сте с енергия. От вас зависи да съхраните доброто си физическо състояние. Ще ви се отрази добре разходка на чист въздух. Пазете се от простуди и травми.

ЛЮБОВ Възможен е неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимната половинка, осъзнайте грешките в поведението си.