Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Промяната СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ
Промяната СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

В Дубай присъства на мастър клас по грим, воден от звездата


     Деси Павлова се подлага на 3-месечни операции, за да стане копие на кралицата на социалните мрежи

32-годишната българка Деси Павлова е дала близо 10 000 лв., за да се превърне в копие на американската риалити звезда Ким Кардашиян.

До трансформацията се стигнало случайно. Павлова искала да промени своята брадичка. Когато идва моментът да избере как точно да изглежда, решава да заимства от някоя знаменитост. "Избрах Ким, защото тя се откроява от повечето холивудски звезди и не преиграва пред камерите. Максимално истинска. Като зрител знам, че и тя има недостатъци, но нейното естествено поведение ме накара да я харесам", споделя Деси.

За да сбъдне своята мечта и да постигне желаната промяна, тя се подлага на всякакви процедури - от моделиране на тялото до естетическата промяна - брадичка, скули, коса и стайлинг, в рамките на три месеца.

Старт на нейното преобразяване дава предаването "На кафе", за което българката работи от години.

В същото време много зрители и онлайн потребители не скриха неодобрението си от тази промяна. Някои дори я обявиха за "загуба на идентичност".

"Лично и емоционално аз съм от хората, които вярват, че мечтите трябва да се сбъдват, а не да се подчиняват на общественото мнение и предпочитания. Затова те са уникални и индивидуални - казва Деси. - Често с избора си се противопоставям на стереотипите и това е принципът, който ме води през цялото време в живота. Винаги съм мечтала да се занимавам с телевизия и по-точно с лайфстайл журналистика и тази промяна допринесе за успех в професията ми."

В името на тази цел тя е готова да мине през поредица процедури, които никак не са евтини.

"В началото се започна с хранителен и фитнес режим с личен треньор, на когото заплащах по 20 лв. за 60 минути, а го посещавах шест пъти седмично по няколко часа. След това продължихме с изгарянето на мастни клетки в областта на бузите на лицето, за да подчертаем скулите. Впоследствие ми бяха направени 4 процедури на стойност 1000 лв. За операцията и избирането на импланта за брадичката сумата варираше между 3000 и 5000 лв. Косата и стайлингът ми струваха около 1000 лв.!", разказва Деси.

Това обаче не е всичко, защото дори след промяната поддръжката продължава.

Една от задължителните е грижата за тялото. Отслабването в подобни случаи е неизбежно, затова Деси тренирала и спазвала строг хранителен режим.

"В основата му е метаболитната диета. С нея разбрах от кои храни пълнея и как да ги заменям със здравословни. Вече чета етикетите и избягвам консервантите Калории не броя", признава тя.

Усилените тренировки и спазването на режим обаче са само началото по пътя на промяната. Така за първи път в ефир се реализира иновативна процедура за скулптуриране на скулите чрез премахване на мазнините под тях. Интервенцията е извършена без скалпел.

"Най-болезнената част бе операцията на брадичката, но винаги съм вярвала, че когато здрав човек се подлага на това, рискът е минимален. Нима с навици като пушене и алкохол не променяме тялото си? Жалко е, че повечето от хората не се замислят, а заклеймяват една или друга интервенция. Може би имплантът в брадичката ми създаде известен дискомфорт, но останалите етапи от промяната бяха истинско удоволствие", коментира Павлова.

След тримесечно преобразяване в двойничка на холивудска звезда нашенката се озовава в Дубай. Там е, за да присъства на майсторски клас за грим, воден от самата Ким Кардашиян. Деси забелязва, че в публиката има стотици нейни копия, жадно попиващи всеки съвет на звездата.

За съжаление достъпът до Кардашиян бил силно ограничен. Охраната не допускала никого до нея след обира на бижутата й в Париж.

"Предполагам, че вече имам по-общо със самата Ким - казва тя и изрежда приликите. - Първо, и двете сме израснали в Америка. Второ, вървя по нейните стъпки, за да се наложа в телевизионния бизнес. Трето, в личния си живот съм там, където бе тя на моите години - в търсене на правилния мъж."

"Но всяка една от нас носи собствен чар и индивидуален характер, което ни прави уникални. Това не се променя с пластична намеса", убедена е журналистката.

Според нея за мнозина Ким едва ли представлява някакъв интерес.

"Но за мен тя е икона на нашето поколение", споделя Деси Павлова като нейна запалена фенка.