Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Трифонов възвеличил Калин Т. като в ненадминатото си по дълбочина и мъдрост предаване го наричал пияница, пропадняк, свиня, луд, посредствен писател и млечно бяла планария (за последното не сме сигурни, защото Трифонов е слаб биолог).  

Но има една такава малка подробност.

Калин Т. преди години изкарвал парите на Слави Трифонов, за да има как да се задържи екипа му. Това било във времето, когато той - Слави - бил изгонен от правителството на Костов от всички телевизии. Та тогава Калин Т. изкарвал паричките за Слави - като сценарист в Дарик радио, където правел предаване заедно с Евтим Милошев, Любо Нейков и Стефан Рядков. Стефан Рядков бил по това време клептоман и крадял всички пари на предаването - така че за сценаристите заплати не оставали. Калин Т. опитвал да говори с Евтим за проблемите - но той му отговарял уклончиво и общо взето - без да му казва нищо.

Калин Т. отивал и говорел със Слави. Казвал му - имам екип от трима човека, а това лайно Стефан Рядков не ни е плащал от четири месеца. Какво ще направиш? Нищо! - отговарял Слави и разговорът приключвал. Не, не приключвал!

Калин Т. казвал - ето я касата, мамка ти - парите са в нея. Дължите пари на поне пет човека (защото сценаристите се сменяха) имате да давате поне пет хиляди лева на мене, на другите сценаристи...това, че Стефан Рядков е болен крадец не означава, че ти не можеш да си отвориш касата и да платиш дължимото на тия, които работят за тебе. Той направи грозна, тъпа и зла физиономия и тогава разговорът приключи.

Сега тоя жалък, селски крадец прави скечове за Калин Т. В които му се присмива...За какво? Знаете ли - когато - дори да си и малоумен - някак осъзнаваш, че си ужасно безчестен и жалък човек - ставаш агресивен и нападаш този, към когото си бил лош и несправедлив. Ура!

(От фейсбук)