Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

“Той обожава модата, сам си проектира доста неща”, издава неговата половинка Никол Шерцингер

Тенис звездата Григор Димитров носи часовник Rolex за 26 750 евро с 18-каратово жълто злато и крокодилска кожа, показа справка на "168 часа".

Димитров за пореден път блесна с вкус и елегантност, с каквито често се нарежда в класациите за най-стилни мъже. В края на миналата година той бе обявен за модна икона от португалските медии.

Още преди 3 години спортистът стана рекламно лице на швейцарската марка за луксозни часовници, която сключи дългогодишен договор с хасковлията.

"Щастлив съм да бъда част от семейството на най-престижната компания в света", заяви тогава Григор.

Стилният мъжки аксесоар на Rolex направи впечатление по време на пресконференцията, която спортистът даде в събота в "Арена Армеец".

Часовникът беше на ръката на тенисиста и по време на традиционното парти на играчите, които участват на турнира Garanti Koza Sofia Open 2017. Сред гостите се откроиха редица имена на бизнесмени, популярни лица и повечето от водещите тенисисти в надпреварата като фаворитите Доминик Тийм, Давид Гофен и Виктор Троицки.

Звездата пристигна в София в компанията на своята половинка неотразимата - Никол Шерцингер, която обаче отпътува от България преди започването на турнира.

Самата певица смята, че Григор определено има вкус и усет за стил.

"Той е много креативен. Обожава модата, сам си проектира доста неща", издава Шерцингер.

Димитров е споделял, че държи на собствения си стил и обича да експериментира. И съвсем естествено любимият му дизайнер е дръзкият Александър Маккуин, който почина през 2010 г., но марката продължава и днес да облича най-ярките господа.

Любимата марка чанти на спортиста пък е Louis Vuitton. "Поради факта, че пътувам много, не бих могъл да сгреша, като обличам хубави актуални пуловери", разказва още Григор, който има договор с "Найк" и много често носи техни дрехи.

Дмитров не крие, че редовно ходи на маникюр и педикюр, тъй като не желае да бъде като хората с грозни ходила.

"Вярвам, че ако се чувстваш добре и ако изглеждаш добре, докато играеш, това може да ти даде допълнителен плюс, от който да се нуждаеш.

Да изглеждаш добре, ти носи самочувствие и увереност. Гладих си екипа преди всеки мач на "Уимбълън" преди три години", признава тенисистът.

Извън корта Григор обича да изглежда бохемски. "Бих казал, че икона за стил ми е Андре Агаси. Кой може да надмине неговите дънкови шорти? Познавам го доста добре - той е изключителен. Наистина забавен човек. Извън тениса ми харесва стилът на Джони Деп.

Опитвам се да се обличам като него. Веднъж го видях, но от разстояние. Бях толкова уплашен, че не успях да кажа нищо", обяснява спортистът по времето, когато все още е половинка с Мария Шарапова.

Естествено, оттогава вкусът му определено е станал още по-изтънчен, но и до днес той както тогава е категоричен, че никога не бихме могли да го видим със съчетанието на чорапи и сандали.