Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ексвокалистката на The Pussycat Dolls побеснява от клюката, че е изневерила на българския тенисист с Калвин Харис.

Луис Хамилтън не бил готов за деца, но и днес е близък със семейството на певицата. Води племенничките на разходка.

Бивше гадже на Линдзи Лоън разваля годеж заради Никол и си татуира нейното име, а тя го оставя, защото е по-млад.

"Не бъдете толкова жестоки, мили мои, кармата ще ви застигне. Не от омраза се нуждаем в този свят. Имаме нужда от любов!", призовава чистосърдечно поп звездата Никол Шерцингер.

От съвсем малка красавицата се влюбва в музиката и до днес се радва на взаимност в тази си връзка, докато в отношенията си с мъжете има своите истории с редица неподходящи господа и една голяма несполучлива любов. Днес обаче певицата и актриса с филипински, украински и хавайски корени е открила щастието и баланса, както самата тя признава, в обятията на най-добрия български тенисист Григор Димитров. Разликата във възрастта между двамата, изглежда, изобщо не им пречи, а и не личи, защото 38-годишната Шерцингер превъзхожда с външността си много 25-годишни връстнички на Григор.

Шерцингер пристигна у нас заедно с хасковеца, който демонстрира уменията си на корта пред родна публика в турнира Garanti Koza Sofia Open 2017. Докато Димитров е зает с безброй ангажименти, Никол има достатъчно време да вечеря с неговата майка Мария и да посети различни забележителности около София като Боянската църква.

За съжаление тя отпътува преди финала на турнира заради неотложни ангажименти, но по всичко личи, че имаше интерес да опознае родината на своя възлюбен.

В същото време бившата дългогодишна половинка на Шерцингер - шампионът от Формула 1 Луис Хамилтън, с когото са разделени от близо три години, все още е много близък с нейното семейство. Само преди няколко месеца британецът сподели снимка в инстаграм, на която се вижда, че е извел на разходка трите племеннички на Никол. Фотосът е придружен от обяснението: "Моите любимки. Беше много забавно да прекарам време с вас."

Последователи на автомобилния състезател побързаха да коментират снимката, като едно от посланията гласи: "Прекрасни, Никол ни липсва, върни си я и се ожени за нея." За съжаление на Хамилтън той вече изпусна своя шанс, когато имаше възможност, и според мнозина именно това е основната причина за раздялата между него и певицата.

Пилотът на Ф1 не крие, че още от пръв поглед се влюбил като ученик в Шерцингер, с която се запознава на Европейските музикални награди през 2007 г. Луис е със седем години по-млад от нея, но това не пречи двамата да се впуснат в дълга и бурна връзка, която продължава осем години с периодични раздели и събирания.

Окончателният край помежду им идва през 2015 г., а сп. "Сън" го обяснява с нежеланието на Хамилтън да предложи брак на ексвокалистката на The Pussycat Dolls и факта, че нейните близки непрекъснато го притискали да се реши да го направи. Самият той се чувствал млад, за да става баща, а Никол вече изпитвала нужда да се сдобие със свои наследници.

В един момент британецът се решава да купи на своята любима годежен пръстен от "Картие" за 350 хиляди паунда, но още преди да е успял да й го даде, двамата отново се разделят. Малко по-късно Луис отново събира хъс да направи Никол своя годеница, като за целта сменя пръстена с нов и още по-скъп, но намеренията му пак се осуетяват по необясними причини.

За щастие шампионът не се притеснява да хвърля пари на вятъра, защото състоянието му възлиза на над 50 милиона долара, докато това на Григор днес се изчислява на около 6,5 милиона. Но парите нямат никакво значение за Никол.

Така след поредица от злополучни опити да станат семейство Шерцингер и Хамилтън решават, че е време всеки да поеме по своя път. Гласовитата звезда не виждала друг изход, освен всеки от тях да потърси по-подходяща половинка за себе си. Това решение обаче й причинило силна болка, но с времето тя успява да събере сили и да продължи напред.

"Върнах си истинския аз. Припомних си какво ме кара да се смея, да танцувам и да се чувствам свободна. Това беше период на изцеление и трансформация за мен", споделя Шерцингер в интервю.

Като истинска "котка" тя знае как да пада и в повечето свои връзки има последната дума. На 23 години тя се впуска в своята първа по-сериозна и публична любов с рок музиканта Ник Хексъм от алтернатив групата 311, който пише песни и прави аранжименти за Лени Кравиц и музика за филми. Двамата се запознават на турне из цяла Америка на рок бандата Days of the New, с която започва кариерата на Никол.

Двамата са заедно три години и дори се сгодяват, но Никол решава, че е твърде млада за подобно обвързване, и "избягва" от обятията на Хексъм.

С чара си тя буквално омагьосва звездата от риалити поредицата на MTV "Лагуна Бийч" Талан Ториеро, който е и бивше гадже на Линдзи Лоън.

Господинът лудва по осем години по-голямата от него Шерцингер и татуира на рамото си нейното име. Това свидетелство за обсесия е нищо в сравнение с дързостта, с която разваля своя годеж с дъщерята на Род Стюарт - Кимбърли, за да бъде с Никол. Певицата обаче не е особено впечатлена или може би остава ужасена от любовта му, защото не се решава на сериозна връзка с него.

Никол сметнала, че разликата от 8-9 години не им предвещава добро бъдеще Дали й самата тя обаче е предполагала, че и мъжете, които я очакват именно в бъдещето, ще са още по-млади от нея?!

Изглежда, си е казала, че що се отнася до числа, 6 е по-малко от 8, когато малко след Ториеро дава сърцето си на Луис Хамилтън.

При тяхната първа и най-болезнена раздяла се твърди, че ексвокалистката на The Pussycat Dolls е намерила утеха в неангажираща авантюра с комедийния актьор и рапър Ник Кенън, още преди развода с бившата му съпруга - поп иконата Марая Кери. Навярно никой не би разбрал за тази афера, защото, макар Шерцингер никога да не е казвала публично и думичка по въпроса, самият Кенън решил да се направи на мъж, като се похвалил в свое интервю, че е "спал с Никол Шерцингер".

Дали да му вярваме обаче? Каквото и да се е случило, певицата и Хамилтън отново се събират поне до фаталната 2015 година.

Докато ближе раните си след болезнения край, Никол е забелязана да разменя ласки с 14 години по-младия от нея футболист от албански произход Пайтим Касами, който тогава играе за гръцкия тим "Олимпиакос".

Двамата били заедно на рождения ден на Шерцингер на гръцкия остров Миконос, но според близки до певицата тя просто се забавлявала в компанията на Касами и нищо повече. Малко по-късно чрез общи познати Никол се среща с Григор Димитров и макар всичко помежду им да започва като приятелство, много бързо прераства в нещо повече.

При първото съмнение за връзка медиите започват да ги следят изкъсо и истината излиза наяве. Шерцингер отдавна е свикнала да бъде под прицела на папараците и необузданото любопитство на феновете, но често не може да се примири с част от клюките, които чете по свой адрес. Побеснява, щом разбира, че е "изневерила на Димитров" с Калвин Харис, който е неин добър приятел.

"Хора, какво ви става, бе? Излизахме от нощен клуб с Калвин, а отвън имаше калдъръм. Препънах се, хванах се за него, за да не падна, и тогава са ни снимали.

Просто два кадъра, аме изкараха най-голямата кръшкачка на света. Това е абсурдно!", възмущава се бившата “мацка”. 

Като човек тя си признава, че е много чувствителна, а с времето е научила най-ценните си уроци, що се отнася до любовта.

"Взех собствените си решения като жена. Много е лесно да си зависима. Затова е важно без значение дали сме във връзка, или не, да се грижим за себе си. Взаимоотношенията ти с партньора са добри само когато се чувстваш пълноценна отвътре. Баба ми винаги казваше, че когато търсиш човека, за когото ще се омъжиш, трябва да намериш онзи, с когото ще искаш да работиш върху връзката ви през останалата част от живота си. Това е ключовата дума: работа."

В интервю за Dancing with the Stars през 2010 г. бабата на Шерцингер казва: "Когато Никол бе в 5-и клас, тя вече знаеше какво иска и наистина работеше за него." 

Същото важи и за най-дългата и плодотворна връзка на Никол - с музиката, която започва още когато тя е 6-годишна.

В труден момент от живота си малкото момиче получава като подарък от майка си малък лилав касетофон и дебютния албум на Уитни Хюстън, който покорява класациите през 1985 г.

"Родителите ми нямаха пари, но ми взеха този касетофон и албума на Уитни, в който имаше песента Greatest Love of All. Това беше! От този момент нататък аз исках да пея", спомня си звездата.

По онова време Никол тъкмо се е преместила да живее в Луисвил, Кентъки с новото си семейство - сестра си Кейла и втория си баща Гари Шерцингер, който я осиновява и й дава своята фамилия. Никол се ражда в Хонолулу, Хавайски острови, в семейство на ревностни католици, като един от нейните дядовци е пастор.

Майка й Розмари е на 16 години, когато се сдобива с дъщеря си. Истинският баща на певицата Алфонсо Валиенте е филипинец, докато Розмари е наполовина украинка, наполовина хавайка. Скоро след раждането на бебето Валиенте напуска семейството, но занапред дъщеря му ще се радва на безпрекословната подкрепа на майка си, втория си баща и останалите членове на голямото си семейство.

Шерцингер става световна звезда с женската банда The Pussycat Dolls, когато е на 23 години, а славата преобръща живота й. Тя обаче съумява въпреки всички трудности и перипетии да я овладее, за да продължи да прави с удоволствие това, което обича - музика.

Певицата има уникално присъствие на сцената и впечатлява силно с играта си в знаменития мюзикъл на Ендрю Лойд Уебър "Котките". Критиците са категорични, че Шерцингер като звездата на спектакъла в ролята на котката Гризабела с бляскаво минало и мрачно настояще прави най-доброто изпълнение на емблематичната песен Memory след Елън Пейдж и Барбара Стрейзанд.

Никол е перфекционистка и винаги дава всичко от себе си, с каквото и да се захване, а може би единственото място, на което е кръгла нула, е кортът. Самата тя си признава, че хич не я бива в тениса. Но и не трябва, защото така или иначе Григор Димитров му се е посветил достатъчно, за да има нужда и от своите моменти извън корта, а какво по-хубаво бягство от това с една красива "мацка".