Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сестра й Олимпия стажува при италианския моден дизайнер

Най-голямата внучка на царя, дъщеря на сина му Кирил, носещ титлата княз Преславски, следва музикология в колежа по музика "Бъркли" в Бостън, САЩ. Неин състудент е синът на Къци Вапцаров.

Мафалда Сесилия е 22-годишна, но вече е записала няколко свои песни - Run, Giving Up и Don't Let Go. Имаше наскоро и собствен концерт в клуб в Ню Йорк, който се проведе в началото на януари.

Миналото лято след изпълнения в кампуса на учебното заведение

тя е поканена да пее

за Валентино в клуб

и ресторант на остров от Атинската ривиера. Майка й Росарио Надал е вдъхновение за колекциите на прочутия италиански моден дизайнер от години.

Изпълнението на младата Мафалда е било замислено като изненада за Валентино и Джанкарло Джамети от собственика на острова и жена му - Хрисантос Панас и Елена Сирака. Тя е дизайнер на бижута, пише в новините на яху.

Мафалда Сесилия се прочува и покрай изявите си, защитавайки правото на всеки да може да следва в музикалния колеж.

Гаджето й е от ливански произход, но е роден в Лондон. Марк Абуслейман учи медицина в Харвард.

Испанското сп. “Ола” публикува обстойна статия

за най-голямата дъщеря на княз Кирил.

"Княгиня Мафалда от малка знаела, че бъдещето й е на сцената. Родителите й изградили у нея вкус към изкуството, като я насочили да се занимава и да учи музика - пише списанието. - Убедена в професионалния път, който иска да следва, през 2012 г. се явява на прослушванията, които музикалният колеж “Бъркли” организира. Тя представя пред журито песен, която сама е композирала, и по този начин печели място в престижното бостънско училище. Така тя се сбогува с Лондон, където дотогава живее с майка си, сестра си Олимпия и брат си Тасило.”

В същото учебно заведение учи и синът на Къци Вапцаров,

с когото Мафалда се познава.

Нейна фенка е принцеса Полин Дюкре, внучка на покойния принц на Монако Рение.

В статията за княгиня Мафалда се казва още, че тя е ангажирана да пее и в други нюйоркски клубове

през февруари и набира популярност, въпреки че винаги е била скромно момиче. Родителите й са се стремили да я запазят далеч от светлината на прожекторите. През май м.г. Мафалда заедно с гръцката принцеса Олимпия присъства на премиерата на режисираната от София Копола опера “Травиата” от Верди в Рим.

По-малката сестра на Мафалда -

Олимпия, се е насочила

към пътя на модата

Тя стажува в модната компания на прочутия италиански дизайнер Валентино в Рим. Вероятно покрай майка си Росарио Надал. След края на стажа Олимпия има желание да продължи образованието си в американски университет.

Най-малкото дете на княз Кирил - синът му Тасило, е все още ученик в средното училище в родния си Лондон.

Подобно на баща си той си пада по водните спортове и по-специално сърфирането в морето през лятото, както и на ските през зимата.

Третият син на царя - княз Кубрат Панагюрски, и жена му Карла Ройо-Виянова и Урестарас имат трима сина. Най-големият Мирко е 21-годишен. Той е студент по медицина в университета "Навара" в град Памплона, Испания. Насочил се е към професията на баща си, определен от испанското сп. "Магазин" като един от 20-те топхирурзи на Испания и част от отбора мечта на хирургията в страната.

Миналото лято Мирко проведе стаж по гръдна хирургия в лондонската кралска болница. Той е фен на водните спортове и особено на водните ски.

Средният му брат Лукас (19 г.) се е записал да учи в същия университет и също има желание да стане лекар.

Най-малкият син на княз Кубрат - Тирсо е 16-годишен. Той учи в Мадрид в средно училище.

Четвъртият царски син Константин-Асен Видински и жена му Мария имат двама близнаци - Умберто и София, които са 17-годишни. Техни кръстници са настоящият испански крал Фелипе и съпругата му Летисия.

София е кръстена на кралицата майка, жена на отказалия се от трона крал Хуан Карлос. Семейството на испанския монарх е много близко със Симеон Сакскобургготски и децата му.

Близнаците учат в момента средното си образование в Мадрид, но са прекарали една година на обучение и в Лондон като почти всички внуци на царя.

Баща им е съпредседател на испанския филиал на британската банкова група ДБарклисФ. Той е завършил икономика в Мадрид и магистратура в Колумбийския университет в Ню Йорк, САЩ. Той се слави с един от най-скъпите учебни заведения зад Океана. В последните години тя надхвърля 45 000 долара годишно.

ДОКТОР: Мирко изкара през лятото стаж по гръдна хирургия в болница в Лондон.
ДОКТОР: Мирко изкара през лятото стаж по гръдна хирургия в болница в Лондон.
ГЛАС: Мафалда вече има няколко изяви в клубове в Ню Йорк и свои парчета.
ГЛАС: Мафалда вече има няколко изяви в клубове в Ню Йорк и свои парчета.
КРАСАВИЦИ: Бившата жена на княз Кирил Росарио (в средата) с дъщерите си Мафалда Сесилия (вляво) и Олимпия (вдясно).
КРАСАВИЦИ: Бившата жена на княз Кирил Росарио (в средата) с дъщерите си Мафалда Сесилия (вляво) и Олимпия (вдясно).
С КАСКИ: Тирсо, Лукас и Мирко (от ляво на дясно), синове на княз Кубрат, се снимат за спомен до корабостроителницата на остров Гран Канария.
С КАСКИ: Тирсо, Лукас и Мирко (от ляво на дясно), синове на княз Кубрат, се снимат за спомен до корабостроителницата на остров Гран Канария.
СПОРТ: Тасило, най-малкото дете на княз Кирил, е фен на ските.
СПОРТ: Тасило, най-малкото дете на княз Кирил, е фен на ските.
БЛИЗНАЦИ: София и Умберто са деца на княз Константин-Асен Видински.
БЛИЗНАЦИ: София и Умберто са деца на княз Константин-Асен Видински.