Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Перуанецът - беглец от "Левски" опита да обеси жена си

Перуанският бивш национал Хеан Деса пак се забърка в сериозен скандал. Само няколко седмици, след като избяга от футболен клуб "Левски" и едва ли не беше обявен за издирване, футболистът отново се прояви, но този път обвиненията срещу него са сериозни. Майката на детето му Елва Враско твърди, че Деса я е биел и се опитвал дори да я обеси. Според изданието "Троме" жената се обърнала към властите, за да ограничи достъпа на бившия си любим до нея или детето им.

"Той постоянно ме бие и не го искам близо до мен или дъщеря ми. Писна ми да ме тормози.  Ако нещо се случи с мен или семейството ми, той ще бъде виновен за това", споделя Враско и твърди, че футболистът първо я душил с ръце, а след това взел и въже да я беси.

Скандалният футболист явно е склонен към насилие над жени, след като беше обвинен и от майката на първото си дете Клайди Хисел Роси, че я биел и дори я наранявал физически, докато е била бременна.

Хеан Деса в момента е в родината си, след като се самоотлъчи от "Левски". В момента той си търси отбор, но удря на камък, защото трябва да бъде платена трансферна сума за него на "сините". Това може да доведе до дисциплинарното му уволнение и да забрави за дълго за футбола.

Коментара ()

Вашият коментар