Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Доналд Тръмп е подложен на невиждана и нечувана атака от световната и американската левица и нейните медии

Меденият месец, на който се радват всички новоизбрани американски президенти, при Тръмп всъщност свърши, преди да е започнал. След поразителното му избиране за президент на САЩ последваха улични протести, пълни с насилие и повторно преброяване на гласовете от изборите в няколко щата, които само прибавиха още гласове за Тръмп.

В края на м.г. президентът Обама обяви, че въз основа на информация от службите му за сигурност, Кремъл е хакнал компютрите и електронната поща на Демократическата партия, за да помогне на Тръмп против Х. Клинтън.

Тук трябва да отбележа, че службите за сигурност на САЩ, вкл. ЦРУ и ФБР са изключителни политизирани и президентът имаше осем години на разположение, за да ги напълни със свои хора, които безотказно изпълняват заповедите му.

Докладът на службите беше публикуван без никакви доказателства с обяснението, че това е класифицирана информация, което е нормално. На Тръмп службите представиха пълния доклад с доказателствата и след дълго отричане, той призна, че действително руснаците са се опитали да навредят на Х. Клинтън преди изборите. Това несъмнено е изключително неприятелско действие на Кремъл, защото е нагла и пряка намеса в една от най-важните дейности в свободния свят – свободните избори.

Но, тук трябва да подчертая следното:

1/ Основната цел на президента Обама съвсем не беше да разобличи Русия, а да навреди на Тръмп. Президентът очевидно иска да злепостави наследника си, да му попречи да управлява спокойно и най-важното – до внуши на американците, че Тръмп е незаконно избран и няма право да управлява страната. Това е крайно враждебно отношение на президент към следващ и няма аналог в историята на САЩ! /Причината е ясна – президентът Обама се ужасява от Тръмп и го ненавижда, защото той ще разруши социалистическото му наследство, което вече започна – Камарата на представителите гласува за отхвърляне на основното дело на президента – здравния закон/.

2/ През 2014 китайците проникнаха в компютрите на 22 млн. федерални служители /!/, откраднаха личните им данни и предизвикаха огромен хаос във федералното правителство. Отговорът на Обама – мълчание и никакви санкции, въпреки, че това е не по-малко престъпление от това на кремълците.

3/ Намесата в чужди избори не е само патент на Кремъл. Белият дом на президента Обама също се намеси активно в чужди избори – през 2016 президентът открито призова /неуспешно/ британците да гласуват против Брекзит. През 2015 президентът изпрати петима сътрудници в Израел и изхарчи около 100 хил. долара на данъкоплатците, за да попречи /неуспешно/ на Нетаняху, десен премиер да бъде преизбран.

4/ Враждебният президент беше подкрепен от левите американски и световни медии, които не харесват Тръмп. Във връзка с руската кибер атака, всички те, заедно с американската левица откриха масивен огън против него. /Но той е силен човек и отговаря на всяко нападение/. Всички врагове на Тръмп, обаче, не казват най-важното – съвсем не хакнатите от руснаците имейли са причината за загубата на Х. Клинтън. Причината е това, което пише в тях, а то е унищожително за нея.

Преди дни масивният огън против Тръмп беше обогатен от сочен компромат – крайно левият сайт BuzzFeed публикува 35 страници за порнографски „подвизи" на Тръмп в скъпите московски хотели и пр. глупости. Компроматът няма никакви доказателства, но това не попречи на СНН, най-лявата американска телевизия да го раздухва няколко часа. Тръмп справедливо удари силен шамар на медията, като обяви, че тя е източник на „лъжливи новини".

Навръх Нова година, медиите тържествено разпространиха информация за руска кибер атака против електропреносната мрежа на щата Вермонт. Това позволи на медиите отново да нападат Тръмп, но се оказа груба лъжа и ярко доказателство, че дори

най-големите американски медии разпространяват лъжи

Ето защо сега 7 от 10 американци не вярват на медиите.

Естествено обвиненията против Тръмп, че е руска пионка са нелепи и той ги отхвърли изключително умно. В същия ден, когато службите на президента му представиха доклада за руската кибер атака, Тръмп назначи Dan Coates на крайно влиятелната и чувствителна длъжност директор на националните служби за сигурност, вкл. ЦРУ и ФБР. Dan Coates е бивш сенатор от Индиана и един от шестимата висши американски политици със забрана за влизане в Русия, заради яростната им съпротива против незаконното анексиране на Крим.

Номинираните от Тръмп министри на отбраната и директор на ЦРУ изразиха ясно отрицателното си отношение против Кремъл. /Тук левите медии написаха нов компромат – за лошия Тръмп и добрите му министри, т.е. опитаха се да ги противопоставят, като че ли министрите не работят за президента и последното решение не е негово. И друго – Тръмп, прагматичен бизнесмен ще действа корпоративно в управлението на държавата, чрез класическото разпределение на постовете сред „добрите" и „лошите" ченгета/.

Междувременно Тръмп невъзмутимо помага на обикновените американци, дори преди да е взел властта - убеди Форд да върне от Мексико в САЩ завода си за 1.6 млрд долара. /Това е огромно постижение на Тръмп/. Фирмата обяви, че ще построи в Мичигън завод за 700 млн. долара. Японският милиардер Masyoushi Son, застанал до Тръмп, обяви, че ще инвестира 50 млрд. долара в американската икономика и ще открие 50 хил. работни места, китайският милиардер Jack Ма, застанал до Тръмп обяви, че ще открие един милион работни места в САЩ, италианско-американската фирма Fiat-Chrysler обяви, че ще вложи 1 млрд. долара в нови производства в Мичигън и Охайо и ще създаде 2 хил. нови работни места, и пр. Ето как Тръмп защитава американските работници, но това не попречи преди дни

холивудските левичари да го нападнат

съвършено неоснователно на едно от събиранията си, на което взаимно се награждават.

Пак междувременно отмъстителният Обама, за да накаже кубинските американци, които масово гласуваха за Тръмп, отмени закона за политическо убежище на беглеците от „Острова на свободата". Законът, известен като „Wet foot, Dry foot", даваше политическо убежище на всички кубинци, добрали се до Америка, и в последствие – законен статут и гражданство. Сега беглеците от Куба ще бъдат третирани, като всички други. Кубинският комунистически режим, признат дипломатически от Белия дом, бързо приветства мракобесното действие. /Това е на вниманието на опонентите на Тръмп, т.е. „десните" поддръжници на Обама и Х. Клинтън/.

Последните няколко седмици бяха бурни за Америка и света – нови санкции против Русия, тържествуващи обвинения в руска връзка и предателство, порнографски компромати, заклеймяване на медиите-източници на лъжливи новини, кремълска „атака" против щата Вермонт, разгорещени изслушвания в Конгреса на службите за сигурност.

Всичко това, обаче, нямаше да го има и най-важното – нямаше да има руска хакерска атака и руснаците щяха да бъдат невинни и целите в бяло.

Но как е възможно? Отговор: нищо от това нямаше да случи, ако Хилари Клинтън беше станала президент!

Коментарът е от faktor.bg