Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Пътувайте в началото на седмицата само ако сте сигурни, че ще осъществите деловата си среща, заради която сте устремени към материални успехи. Не прекалявайте с настояването да се заемете сами със задачите, които трябва да бъдат разпределени между колегите ви. От понеделник за пореден път и заради вашата импулсивност постъпките ви няма да са добре преценени. Хвърляте се със затворени очи в начинания, които не сте преценили докрай. Пазете се от недоброжелатели, които кръжат около вас с "обожание", но се чудят как да ви злепоставят. Ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви заразява и колегите ви, но няма как да ви помогне да преодолеете трудностите по пътя си. Емоцията може да съсипе доброто ви настроение и да окаже влияние на самочувствието ви. Ако сте заети с професионалната си кариера, се предпазвайте от загуби.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, ако избягвате крайностите. Не прекалявайте с концентратите дори и ако сте на коктейл или парти. Отличната ви форма не е причина да сте заядливи, защото ще си изпросите разправа до физическо насилие.

ЛЮБОВ Не е изключено да си създадете проблеми с брачната половинка. След като се приберете, се отдайте на развлечения, почивка и след романтична вечеря не пропускайте сексуалните удоволствия.