Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Ако в петък и почивните дни срещнете трудности и по-бавно се справите със задачите си, ще се предпазите от грешки и от рисковани начинания. Не е изключено да ви повикат спешно на вашето работно място, за да обсъдите важни точки по новите проекти на ваш колега. От понеделник до края на седмицата намерете време и проведете успешни разговори, свързани с намерението ви да смените работата си, ако вече не отговаря на знанията ви и не ви позволява израстване или скок към нов връх. Имате възможност да приключите бързо с допълнителните задачи, ако се отдадете само на рутинните си занимания. Поставете началото на работата, свързана с новите ви идеи. Всички са на ваша страна и ви подкрепят, ако не сте прекалено импулсивни и прибързани и не се опитвате да наставничите. Не оставяйте на вашите подчинени да се справят със задължения, за които сте отговорни само вие.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро. Отложете поканите за гостуване и си почивайте. Избягвайте притесненията. Ако се разболеете през тази седмица и не си обърнете веднага внимание, ще се лекувате продължително.

ЛЮБОВ Вашите родители ще са заядливи, но милото ви държание към тях и вашата брачна половинка ще им помогне да се освободят от напрежението, което създават сами. От вас зависи да съхраните хармонията.