Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Не се изненадвайте, ако ваш влиятелен познат в началото на седмицата се появи и реши да ви занимава с финансовите си планове, от които и вие ще извлечете полза. Ако се наложи, изтърпите критиката на вашия началник. Приемете забележките му, без да се противопоставяте. От понеделник очаквайте делови запознанства. Ще се издигнете на ново професионално ниво. Разчитайте единствено на собствените си възможности. Не очаквайте помощ. Промяната на плановете ви е във ваша полза. Нарастват творческите ви способности, а също и възможностите да изявите уменията си. Проверете внимателно счетоводния баланс на фирмата си и не предавайте документи, подписани от вас, без да сте ги прегледали отново. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо. Избягвайте импулсивните действия и крайните решения, ако някой ваш колега ви е отправил критична забележка.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Предпазвайте се от физическа работа и травми. Внимавайте с храната заради възможни проблеми с храносмилателната система. Легнете си по-рано, защото се нуждаете от сън.

ЛЮБОВ Ако не сте семейни, ще изживеете романтична среща дори и при положение че не сте готови за сериозна връзка. Семейните да се отдадат на развлечения. Не бива да се впускате в изневери само за да изпушите напрежението.