Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Меркурий вече е директен, а вие се справяте със задачите и с трудностите без намесата на колегите ви. Обогатете се с най-новата информация, която е свързана с професионалните ви планове. Прибързаността е във ваша вреда. От понеделник важна среща ви подтиква към промени в професионално отношение. Не се колебайте да ги осъществите. Успехите от започнатите задачи не са сигурни, ако сте неуверени или действате импулсивно, когато замисленото от вас не носи очакваните резултати. Ще се сблъскате с неприятели, които са си поставили за цел да попречат на професионалните ви планове. Нежеланието ви да разберете колегите си и проявите на агресията ще предизвикат в отговор още по-яростен гняв и агресия. Не взимайте важни решения и не се включвайте във финансови инвестиции. Ако сте банкови служители, бъдете внимателни с документите, за да не си изпросите уволнение.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с алкохола. Вечер ще се оплаквате от главоболие, ако сте си позволили чашка на работното място за наздравица на ваш колега. Бъдете внимателни, ако ви предстои пътуване.

ЛЮБОВ Имате възможност да пътувате, да се отдадете на развлечения, особено вечер, но не флиртувайте и не наранявайте любимите си. Зарадвайте ги с романтични вечери и интимни мигове.