Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 Трупът на оператора Асен Петров е открит още на 4 януари, в 23.40 пред сграда на улица "Милотин Миланкович" №30 в Белград, научи "24 часа" от тамошни източници.

Сръбските власти обаче 5 дни не са уведомили официално нашето посолство. Така че там нямат нито официално потвърждение за смъртта, нито подробности какво и как се е случило.

Информацията е била предадена от сръбското МВР на Интерпол. Вчера тя е дошла в българското МВР през Интерпол. Затова чак вчера посолството се е задействало да търси информация по случая. Нашите дипломати се готвят да връчат остър протест в сръбското външно министерство, че българската страна не е била надлежно уведомена. В момента се води разследване. Трупът на оператора се намира в белградската съдебна медицина, научи още "24 часа".

Те също се позовават на Интерпол. Асен е бил отседнал в хостел в Сърбия, който е напуснал на 5 януари. Оттогава той беше в неизвестност, като роднините и близките му призоваха за помощ за издирването му.

Туристическата компания, която е използвал, му е предложила да го закара до летището, но той не е отговорил. Асен е пътувал с две момичета до Белград - Борислава Ненкова и Михаела Маринова. Не е известно какво се е случило с тях.