Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Мисля, че всички имаме лоши периоди в живота и аз имах такъв на корта, просто не играех добър тенис. Мисля, че правех много грешни неща - на и извън корта. Мисля, че това ми костваше много мачове, много турнири, но в същото време нито за миг не бях обезкуражен. Винаги съм отворен за нещо ново и не се страхувам от работата. След идването на Дани (Валверду) в екипа ми нещата лека-полека започнаха да се случват. Седнахме и просто си поговорихме открито, казахме си истината, какво е важно за нас и какви са целите пред нас и мисля, че засега всичко се получава много добре.

Какво ще ми е нужно, за да се върна в Топ 10? Постоянство. То не е мит. Постоянството през цялата година, да играеш добре в големите мачове, да печелиш големите мачове и да стигаш далеч в турнирите от "Големия шлем" - това е ключът. Разбира се, трябва да си здрав, но ако си концентриран, ако си заобиколен от правилните хора и си с правилната нагласа всичко е постижимо."

Това сподели първата ни ракета при мъжете Григор Димитров в интервю за официалния сайт на ATP, в което сподели какво ще му е нужно, за да пробие отново в топ 10 и на какво се е дължал спадът в представянето му преди да се завърне в топ 20 под ръководството на новия си треньор Дани Валверду.

Григор Димитров се класира за полуфинала на тенис турнира в Бризбейн, Австралия, след като победи номер 8 в световната ранглиста при мъжете - Доминик Тийм.