Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

БЛИЗНАЦИ: Професионални ангажименти

Работа: През 2017 година сте претоварени от многото си професионални задължения. Безработните с лекота ще намерят добре платена работа. Ако решите да развивате собствен бизнес, преценете къде са вашите силни страни. Тези от вас, които вече са развили бизнеса си, да внимават през март, юни и ноември, когато ще има опити за вреда от страна на конкуренти. През януари, август, септември и октомври имате възможност да постигнете върхови професионални успехи, без значение в каква сфера работите, на частна или държавна работа. Бъдете внимателни и не рискувайте през февруари, март, както и в последните три месеца на годината. Доверете се на интуицията си, ако се налага да се обвързвате с нови делови партньори през май, а и на всяка цена се съобразете с ретроградното движение на Меркурий. Слънцето във вашия знак в края на май и първата половина на юни ви помага да се приспособите към нова среда и да се чувствате добре сред новите си колеги.

Здраве: Избягвайте престоя в задимени помещения през цялата година, защото ще бъдете с по-изострена чувствителност и рискувате да си докарате алергии. Не се натоварвайте с негативни емоции през март, юни и ноември, за да не се окаже, че заради мисли кой и как ви вреди, сте си спечелили начални прояви на диабет. Внимавайте в дните, когато Луната е във вашия знак, като забравите за цигарите и не рискувате да използвате непознати ви аромати, които може да не са подходящи за вашата кожа.

Любов, семейство, деца: През първите месеци на годината заради вашата постоянна професионална заетост не са изключени кризи в личните отношения. През втората половина на годината ще се опитвате да доказвате, че може да си купите даже и чувствата. За съжаление това ваше намерение няма да ви донесе щастие, а ще ви създаде проблеми, водещи до самота. Причината е, че ако сте семейни, често ще правите подаръци, които може да не са потребни за дома и близките ви. Осигурете почивка за семейството си и задоволете желанието на децата си за нови мобилни апарати. Ако не сте семейни, ще се опитвате да си купите любов. Месеците, подходящи за сключване на брак, са март, май, юли и ноември.

Коментара ()

Вашият коментар