Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Какво да правим, ако открием, че сме гениални? Това е чест въпрос, който задават читателите. Тук ще предложим няколко прости правила, които ще ви помогнат при такова състояние.

1. Опитайте се да поспите, изпийте двайсет валерианови капки разтворени във вода и направете всичко възможно да забравите за гениалността си.

2. Не споменавайте на никого за откритието си, за да не напишат писмо до прокуратурата, че сте опасен за околните и да ви настанят за шест месеца на задължително лечение в психиатрично заведение.

3. Не ползвайте бръсначи, ножове и триони - само пласмасови прибори, за да не ви хрумне да си отрежете ухото.

4. Ако случайно си отрежете ухото - не го подарявайте на проститутка, а го сложете в торбичка с лед и го занесете в най-близката хирургия, за да ви го пришият обратно.

5. Не започвайте да си въобразявате, че като сте гений не могат да ви пребият на улицата и да ви вземат портмонето с всичките седем лева в него.

6. Не общувайте с други гении, защото това ще ви накара да си мислите, че е нормално да си гений и ще я ударите през просото.

7. Не се самоубивайте преди осемдесет и осем годишния си рожден ден, дори и преди това да сте умрели от естествена смърт.

8. Не пишете Лунни сонати, Хамлети и не рисувайте Слънчогледи, не създавайте теории на относителността - защото вече е правено.

9. Не пийте никога абсент, а само чиста водчица - три пъти на ден по триста грама преди лягане.

10. Дишайте чист въздух, правете разходки сред природата, хранете се здравословно и най-вече си налягайте парцалите, защото аман от гениални хора!