Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Втори епизод на ъндърграунд изживяването DARK SIDE ще се състои на 16 декември от 23 ч в Mixtape 5 B-Side.

Първото такова парти се проведе на 10 септември тази година, а гост-DJ бе талантливата Boryana. Събитието приключи повече от успешно и напълни залата до пълен предел, а в настоящото му продължение този път своята "тъмна страна" зад пулта ще изрази DJ Steven.

Хедлайнерът на събитието е известен на всеки роден рейвър като едно от основоположниците на най-старото движение за електронна музика - Metropolis, което тази година чества 20-годишнина. Стивън е определян като великан в техно жанра и е свирил с едни от най-големите имена в световен мащаб. 

До него ще застанат и резидентите на Under_Construction, който ще дадат старт и завършек на партито. Концепцията и във втория епизод се запазва, а специалните правила ще важат отново с пълна сила. Фейс контролът ще следи за достъпа до залата и най-вече дали е спазен дрес кода: черно от кръста нагоре. Мобилните телефони, снимките и клипчетата по време на партито са силно нежелателни. 

Атмосферата ще потопи всички присъстващи в пълен мрак, като осветлението и ефектите ще бъдат сведени до минимум, което ще допринесе за ъндърграунд усещането. Диджеят ще е с гръб към публиката, за да се подсили чувството на близост.

Входът на място е на цена от 10 лв. до пълунощ и 15 лв след това.