Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Стефани Линева, която е една от претендентките за Мис България в САЩ, влязла към полунощ при приятеля си. Той твърди, че спял. Два часа по-късно идват странните съобщения от телефона на студентката по медицина Красавицата Стефани Линева е влязла около полунощ при приятеля си.

Два часа по-късно от нейния телефон пристигат странни съобщения. Мистерията около откритата в Ню Йорк мъртва студентка засилва подозренията на родителите ѝ, че Стефани е убита и хвърлена на пътя, а не е загинала в катастрофа. Основната версия досега бе, че българската студентка в Ню Йорк е била блъсната от автомобил, след като бе открита на пътя в американското студентско градче Бинхамптън.

Пред Нова телевизия семейството на Стефани разкри подозренията си, че тя може да е убита на друго място, а тялото ѝ да е било захвърлено на магистралата. Купчина пясък, който покрива следите от кръв, е единствената следа от трагичния инцидент, разкриват от полицията. Телефонът ѝ бе открит на няколко пресечки от мястото, където е намерено тялото. Същевременно властите в Бинхамптън издирват свидетели на инцидента, при който е загинала 20-годишната българка.

Тялото на Стефани бе открито в 2,05 часа през нощта в събота до бетонна медиана на пътя 434 в университетското градче. Според съдебните лекари смъртта настъпила вследствие на силен страничен удар в областта на главата. Момичето починало от кръвоизлив, а тялото било обезобразено. Стефани била студентка по медицина в университета Бинхамптън със стипендия за тенис.

Майка ѝ е популярната в българската общност в Ню Йорк детска лекарка Даниела Атанасова. Баща ѝ е известният диригент Стефан Линев. Семейството е от Русе. Родителите са разделени. Стефани със съотборнички от тенис клуба. Часове преди да загине, Стефани си тръгва от парти между 22,30 и полунощ и отива към общежитието на своя приятел - 19-годишен испанец.

Пред сградата я срещат няколко момичета, които ѝ предлагат да я закарат, ако е тръгнала на парти. Тя им отговаря, че се прибира при гаджето си, и влиза в общежитието. Часът е 30 минути след полунощ. Това е и последният момент, в който някой я вижда жива. Приятелят на Стефани казва, че по това време вече спял. Около 2 часа през нощта нейна приятелка получава странни есемеси от българката. В съобщенията момичето казва, че иска да се поразходи на кея и ще отиде да си купи сладолед. Родителите и полицията подозират, че те са писани от човека, който я е убил. Приятелите казват, че есемесите били написани в различен стил от този на Стефани.