Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Меган Маркъл Снимка: Инстаграм
Меган Маркъл Снимка: Инстаграм

Освен с кариерата си на актриса, приятелката на принц Хари - Меган Маркъл води и собствен блог.

 Блогът си "The Tig", кръстен на любимото й вино, Маркъл описва като "дишаща земя за идеи и вълнения за вдъхновяващ живот", пише Дейли Мейл.

В петък настоящата любима на принц Хари, предложила съвети как да спестим пари за храна, като не изхвърляме хранителните отпадъци. Ако редуцираме всички остатъци, това ще ни спести пари и ще спаси храната от това да бъде изхвърлена, съветва актрисата. Тя също предлага на своите читатели да не изхвърлят наполовина изядената коледна пуйка, а да сварят остатъците, включително и кокалите, за да си направят здравословен и вкусен бульон. 

В сайта има качени мисли и поговорки, които мис Маркъл описва като златни късове, които съставят нейната мантра. Тя съветва читателите да ги принтират, за да бъдат тяхната дневна мотивация. Една от тях е " Жените са като чаени торбички, не осъзнават каква сила имат докато не попаднат в гореща вода". 

В предишни постове в блога Маркъл дава съвети за грижа за кожата, които обаче са доста изтъркани, като например пиенето на много вода и нанасянето на слънцезащитен крем. Тя предлага и лист с най-добрите салони, които посещава, но те не са по джоба на обикновените хора. Един от предлаганите е "Nichola Joss salon" в Лондон, където почистване на лицето струва 250 паунда. 

В блога също се намира и любимата и бабина рецепта за сандвичи с ябълково масло.