Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Началото на месеца изисква от вас без колебание да се възползвате от възможността за начинания, които ще ви донесат успех, ако сте ги обмислили и сте получили одобрението на вашите колеги. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес. Не допускайте роднини извън семейството, за да не се окаже, че ви крадат. От понеделник трудно ще се свържете с хората, с които искате да се срещнете, но с повече усилия ще се преборите с този проблем. Ще подобрите финансовото си състояние, като ви върнат, за ваша изненада и с лихвите, голям заем. Внимавайте със запознанствата. Гответе се за командировка, свързана с провеждане на делова среща. Бъдете отговорни към своите постъпки. Не допускайте помощта на амбицираните си колеги, които искат да блеснат в общественото пространство за ваша сметка. Всичките ви идеи ще бъдат приети и ще получите желаната помощ.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не пропускате почивката. Песимистичното настроение, което не бива да допускате, може да прерасне в депресия. Заредете с оптимизъм, за да не се разболеете.

ЛЮБОВ Ако сте необвързани, е време да помислите дали искате да останете сами, или е настъпил моментът за промяна в личния ви живот. Не пропускайте да дарите романтична вечеря на любимите си хора, дори и ако сте си у дома.