Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА През първите дни на седмицата не бъдете наивни и не се раздавайте на хора, които няма да оценят жеста ви. Проявете щедрост, ако прецените, че няма да нарушите материалната си стабилност. От понеделник се налага да промените плановете си, но не бива да се безпокоите. Преценете дали си заслужава новото ви сближаване със стари приятели, особено ако са и ваши бивши делови партньори, за да си спестите разочарованията. На работното си място ще се справите успешно със задачите си. Финансовото ви състояние се стабилизира чрез сключване на изгодни сделки. Ако все още не развивате ваш бизнес, но имате желание да го сторите, сега подгответе регистрацията на ваша фирма. Не позволявайте незначителни недоразумения да ви развалят настроението, като овладеете емоциите си и проявите далновидност. Не се събирайте с хора, които ви повлияват неблагоприятно. Все се срещате с такива, които са недоволни, че не са могли да ви впечатлят и да ви използват.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно въпреки нервното напрежение. Съветът ми е да съхраните добрата си форма, да се предпазвате от простуди в променливото време, както и да не се товарите с чужди проблеми, защото сте състрадателни.

ЛЮБОВ Може точно да срещнете подходящата половинка, с която да свържете живота си. Любимите ви хора разчитат на вечеря в романтична обстановка и на интимни мигове. Семейните да се предпазват от флирт, който ще съсипе брака им.