Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и почивните дни отложете обсъждането на инвестиционни проекти и вземането на важни делови решения. Не се нагърбвайте с непосилни задачи, които ще ви изтощят без очаквания краен резултат. Бъдете предпазливи, за да избегнете трудностите, породени от ваши грешки. Внимавайте с новите запознанства, защото ще ви е трудно да ги прецените и да отсеете полезните. Силни емоции ще окажат влияние на настроението ви. възможно е да изпаднете в нервна криза заради несъгласие с нещо, случващо се около вас, или с хора, на които държите. Ако ви предложат делово пътуване, не го отказвайте. Планирането на задачите ви е във ваша полза. Заемете се със задълженията си на работното си място. Заетите в деловата сфера могат успешно да изяснят финансовите разногласия с партньорите си, но без агресия или ненужно противопоставяне.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради песимистичното ви настроение. Заредете се с увереност. Обърнете сериозно внимание на болежките си, особено ако имате и хронични оплаквания.

ЛЮБОВ Отложете семейните разговори в удобно време вечер. Време е да преразгледате отношенията с брачната или интимна половинка. Несемейните да бъдат предпазливи към новите си познати, за да не се разочароват преди празниците.