Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Началото на седмицата е белязано от проблеми и трудности, които са породени за пореден път от чужди грешки, които, въпреки нежеланието си, сте длъжни да поправите. Ще се забави постигането на вашата цел за този ден. От понеделник не се ядосвайте, а помогнете на колегите си да се справят, въпреки че не ви се иска да го сторите, но е и във ваша полза. Ако сте предпазливи с обещанията, въпреки трудностите успехът ще бъде с вас. Не се захващайте с нови задачи. Стабилизирайте постигнатото и не влизайте в спор с никого, дори и да не сте съгласни с нечие мнение. Не проявявайте капризи. Заредете се с упоритост и решителност. Не се отказвайте, макар и по-бавно, да осъществите идеите си. Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта. Съветвам ви след приключване на работното ви време да се отдавате на почивка. В края на седмицата не вземайте прибързани решения.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради невъзможност да разберете какво става около вас. Причината е във вас самите, защото не опитвате да повярвате в себе си и постоянно си търсите причина за оплаквания.

ЛЮБОВ Ако сте самотни и търсите своята половинка, избягвайте язвителните забележки към новите си познати. Не сте настроени за интимни мигове. Ако имате намерение да сключвате брак, направете предложение на вашите любими.