Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА Каквото и да правите, колкото и да мърморите, няма да е коректно от ваша страна, защото от първия ден на седмицата сте орисани на успех, който може да е помрачен заради проблеми, на които не обърнахте нужното внимание преди време. От понеделник рискувате да усложните отношенията си с колегите заради ината ви, който не успявате да овладеете. Срещите ви са неуспешни. Съветът ми е на работното място да не спорите. Агресивното поведение не е начин да докажете правотата си. Бъдете старателни и се заемете с работата си. Поведете разговори, свързани със съдебни спорове, които ще ви помогнат да прекратите заведените съдебни дела. Печелите, ако правите реална преценка на ставащото около вас. Вгледайте се внимателно в себе си отстрани. Въпреки трудностите, планирайте действията си. Не пропускайте срещите, свързани с постигането на поставените нови цели. Предстои ви успешно сключване на сделки в края на седмицата.

ЗДРАВЕ Здравето ви е както винаги стабилно, ако не си създавате напрежение. Знаете, че ако не си почивате, трудно се възстановявате. Ако около вас има настинали хора, избягвайте компанията им.

ЛЮБОВ Избегнете неочаквани проблеми у дома. Не обиждайте близките си и любимите си хора само защото сте заядливи и се ядосвате от най-малката забележка. Вечер се отдавайте на чувствата си.